Een oprijwagen inclusief opbouw aanschaffen

Berg Oprijwagens B.V. is de specialist op het gebied van het creëren van een oprijwagen inclusief opbouw. Wij kunnen de oprijwagen geheel op maat maken op basis van uw wensen en behoeften. Hierdoor kunt u kiezen voor diverse specificaties. Hierbij staat klantvriendelijkheid en servicegerichtheid centraal voor een optimale dienstverlening. Door een oprijwagen met opbouw aan te schaffen, verplaatst u eenvoudig diverse machines voor uw bedrijf of uw klanten.

landbouw oprijwagen

Het verplaatsen van machines is eenvoudig met een oprijwagen inclusief opbouw

Moet u als vervoersbedrijf dagelijks machines vervoeren? Of wilt u als bouwbedrijf zelf de machines voor uw werkzaamheden naar de werkplaats transporteren? Een oprijwagen met opbouw is hier uitermate geschikt voor. Deze kunnen wij geheel naar wens maken, zodat u de altijd de perfecte oprijwagen heeft. Zo kunt u ook kiezen voor een kwalitatieve laadbrug zodat u de machines eenvoudig op de wagen plaatst. U kunt bij ons ook terecht voor andere voertuigen, zoals machinetransporters.

ONZE PROJECTEN

Bekijk al onze projecten

oprijwagens bouw

Stel uw ideale oprijwagen samen

De opbouw van een oprijwagen moet multifunctioneel zijn. Door contact met ons op te nemen, stellen we samen de ideale wagen samen voor uw werkzaamheden. Daarnaast krijgt u ook deskundig advies. Bel naar 06-44294466 of stuur een e-mail naar info@oprijwagensbv.nl en maak een afspraak of vraag een offerte aan. U bent bij Berg Oprijwagens B.V. in Tiel, altijd verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitverhouding voor uw op maat gemaakte voertuig.

  • Oprijwagens op maat
  • Wij verzorgen de keuringspapieren
  • Persoonlijke klantgerichte service

Lees meer

OPRIJWAGENS OP MAAT VOOR DE JUISTE PRIJS & KWALITEIT

Oprijwagens B.V.