Machinetransporters

Machinetransporters worden voornamelijk gebruikt om bepaalde machines te vervoeren. Een oprijwagen (machinetransporters) is uitermate geschikt wanneer u als vervoers- of bouwbedrijf een shovel of schaarhoogwerker met uw vrachtwagen dient te vervoeren voor uw werkzaamheden. Bij Berg Oprijwagens B.V. zijn we gespecialiseerd in groot vervoer. Wij leveren verschillende onderdelen voor iedere oprijwagen welke u eenvoudig koppelt aan uw vrachtwagen.

oprijwagen laten bouwen

Machinetransporters van hoogwaardige kwaliteit

Bij Berg Oprijwagens B.V. in Beneden-Leeuwen leveren we altijd de beste kwaliteit en houden we rekening met uw wensen en behoeften op het gebied van machinetransporters. U bent altijd verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. Op het gebied van een oprijwagen voor uw vrachtwagen kunt u bij ons terecht voor machinetransporters met twee of drie assen. Een machinetransporter heeft over het algemeen een laag zwaartepunt waardoor de oprijwagen stabiel achter het trekkende voertuig (vrachtwagen) hangt. Ook wanneer u op zoek bent naar een ander type oprijwagen schakelt u ons in. Denkt u hierbij aan het kopen van een autotransporter. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid om de middenas van een aanhanger om te bouwen.

2 Assers

3 Assers

OPRIJWAGENS OP MAAT VOOR DE JUISTE PRIJS & KWALITEIT

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Voor het kopen van een oprijwagen voor een vrachtwagen neemt u contact op met een van onze vakmensen. Bekijk ons werk en vraag een offerte aan. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden of heeft u specifieke vragen? Bel dan naar 06-44294466 of stuur een e-mail naar info@oprijwagensbv.nl. Wij staan graag voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies en meer informatie.

oprijwagen laten bouwen
Oprijwagens B.V.