Combineer een oprijwagen met uw aanhanger

Wilt u graag een oprijwagen kopen, zodat u deze kunt combineren met een aanhanger? Veel vervoers- en bouwbedrijven maken al gebruik van de diensten van Berg Oprijwagens B.V. Wij zijn een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van klantgerichte oprijwagens (groot vervoer). U kunt bij ons terecht voor een oprijwagen met aanhanger van 3.500 kg die tot een maximum totale massa van 50 ton kan dragen.

oprijwagen laten bouwen

Voeg een oprijwagen en aanhanger samen voor optimaal transport

Door een oprijwagen te combineren met een aanhanger heeft u de mogelijkheid om meer machines tegelijkertijd te vervoeren. Hierdoor bent u minder tijd kwijt en zorgt u ervoor dat de machines eerder op de plek van bestemming aankomen. Wanneer u in het bezit bent van Rijbewijs BE mag u officieel een aanhanger achter een lichte oprijwagen hangen om meerdere auto’s te vervoeren. Ook als u nog andere wensen heeft, zoals een oprijwagen met opbouw, staan we graag voor u klaar. Zo voorzien we u onder andere van een hydraulische laadbrug die op maat gemaakt wordt. Bekijk gerust onze productgroepen en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

ONZE PROJECTEN

Bekijk al onze projecten

oprijwagens bouw

Maak gebruik van onze uitstekende dienstverlening

Bij Berg Oprijwagens B.V. in Tiel zijn we klantvriendelijk en servicegericht. Bij ons bent u te allen tijde verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitverhouding bij het op maat laten maken van uw oprijwagen inclusief bijbehorende aanhanger. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. Bel naar 06-44294466 of stuur een e-mail naar info@oprijwagensbv.nl.

  • Oprijwagens op maat
  • Wij verzorgen de keuringspapieren
  • Persoonlijke klantgerichte service

Lees meer

OPRIJWAGENS OP MAAT VOOR DE JUISTE PRIJS & KWALITEIT

Oprijwagens B.V.