De middenas van uw aanhanger ombouwen

Wilt u graag de middenas van uw aanhanger laten ombouwen? Dan schakelt u hier natuurlijk een specialist voor in met de nodige ervaring. Bij Berg Oprijwagens B.V. in Tiel, zijn we gespecialiseerd in alles wat met oprijwagens te maken heeft. Voor het ombouwen van de middenas van uw aanhanger maakt u dan ook gebruik van onze uitstekende, klantgerichte service.

autotransporter

Laat de middenas van uw aanhanger ombouwen door onze vakmensen

Het ombouwen van de middenas van een aanhanger dient met precisie uitgevoerd te worden. Belangrijk hierbij is om te kijken naar de huidige regel- en wetgeving. Bij Berg Oprijwagens B.V. verzorgen we dit graag voor vervoers- en bouwbedrijven in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in groot vervoer en bouwen de middenas van uw aanhanger onder andere om tot een volledige functionele oprijwagen. Als specialist verzorgen we klantgerichte oprijwagens met opbouw. Zo kunnen we een oprijbak op maat voor u creëren, maar ook voor machinetransporters kunt u bij ons terecht.

ONZE PROJECTEN

Bekijk al onze projecten

3 assen

Maak gebruik van onze expertise

Indien u graag de middenas van uw aanhanger wilt laten ombouwen, maakt u gebruik van onze expertise. Bespreek de diverse mogelijkheden, vraag een offerte aan of geef uw wensen aan ons door. Hiervoor kunt u bellen naar 06-44294466 of een e-mail sturen naar info@oprijwagensbv.nl. Met onze servicegerichtheid en klantvriendelijkheid staan we graag voor u klaar met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

  • Oprijwagens op maat
  • Wij verzorgen de keuringspapieren
  • Persoonlijke klantgerichte service

Lees meer

OPRIJWAGENS OP MAAT VOOR DE JUISTE PRIJS & KWALITEIT

Oprijwagens B.V.