Oprijbak te koop

Bij Berg Oprijwagens B.V. in Tiel, kunt u altijd terecht voor een geschikte oprijbak die te koop staat. Wanneer u een vervoers- of bouwbedrijf heeft en regelmatig een oprijbak moet huren voor uw werkzaamheden, is het verstandig om er een te kopen. Op deze manier bespaart u geld en bent u niet meer afhankelijk van andere partijen en de beschikbaarheid van hun wagens.

Lees meer

oprijwagen laten bouwen

Altijd een geschikte oprijbak te koop

Een oprijbak is uitermate geschikt voor het verplaatsen van grote voertuigen van en naar een bouwplaats. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van klantgerichte oprijwagens met opbouw of een oprijbak van 3.500 kg tot een maximum massa van 50 ton. Wanneer u op zoek bent naar een oprijbak die te koop staan, kunt u dan ook altijd bij ons terecht voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast helpen onze experts u ook graag bij het ombouwen van een middenas aanhanger en wanneer u op zoek bent naar machinetransporters.

ONZE PROJECTEN

Bekijk al onze projecten

OPRIJWAGENS OP MAAT VOOR DE JUISTE PRIJS & KWALITEIT

Heeft u een vraag

over onze oprijwagens?

 

Neem contact op

Neem bij interesse contact met ons op

Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid is voor ons heel belangrijk. Daarom luisteren wij graag naar uw wensen en zorgen we altijd voor de juiste transportoplossing. Heeft u interesse in een oprijbak die te koop staat? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons telefonisch via 06-44294466 of per e-mail naar info@oprijwagensbv.nl.

Oprijwagens B.V.