Oprijwagens op maat

Wij verzorgen de keuringspapieren

Persoonlijke klantgerichte service

Wilt u graag een oprijbak, of meerdere oprijbakken, laten maken voor uw bedrijf? Dan is het fijn als deze op maat gemaakt kan worden, zodat de oprijbak voldoet aan uw wensen en geschikt is voor uw werkzaamheden. Bij Berg Oprijwagen B.V staan we graag voor u klaar en helpen we u aan een geschikte bak voor uw bedrijf. Wij kunnen een oprijbak (of meerdere oprijbakken) maken die voldoet aan alle gestelde voorwaarden die in Nederland gelden.

Heeft u een vraag over onze oprijwagens?

06-44294466
info@oprijwagensbv.nl

Laat een oprijbak maken op basis van uw wensen

Een oprijwagen is een chassis cabine met een speciale opbouw, de zogenaamde oprijbak. Wanneer u als vervoers- of bouwbedrijf regelmatig oprijbakken nodig heeft, is het een uitstekend idee om een oprijbak op maat te laten maken, zodat u deze in eigen bezit heeft. Wij luisteren naar uw wensen en gaan hiermee aan de slag bij het maken van een oprijwagen. Zo is het mogelijk om een laadbrug of aanhanger toe te voegen. In ons uitgebreide assortiment vindt u altijd de juiste transportoplossing voor uw bouwproject. Denkt u hierbij aan een oprijwagen voor de landbouw. Dankzij onze servicegerichtheid bent u altijd verzekerd van de beste oplossing voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Neem contact met ons op en geef uw wensen door

Wilt u graag een van onze oprijbakken kopen, maar wilt u deze op maat laten maken? Neem dan contact op met de experts van Berg Oprijwagens B.V. in Tiel en geef uw wensen door. U bereikt ons telefonisch via 06-44294466 of door het sturen van een e-mail naar info@oprijwagensbv.nl. Voor meer informatie of een offerte kunt u altijd ons contactformulier invullen.

Vragen? Vul het contactformulier in!