Vanaf 3500 KG

Wanneer u dagelijks auto’s of machines vervoert, dan is een oprijwagen/autotransporter onmisbaar. U kunt ervoor kiezen om voor iedere klus een transporter te huren, maar wanneer u er regelmatig een nodig heeft, is het kopen van een of meerdere autotransporters de meest rendabele optie voor uw bedrijf. Hiervoor kunt u als vervoers- of bouwbedrijf altijd terecht bij Berg Oprijwagens B.V. in Beneden-Leeuwen. Wij zorgen voor de beste transportoplossing.

Wij zorgen voor een op maat gemaakte oprijwagen/autotransporter

Bij ons kunt u diverse soorten autotransporters kopen. Iedere autotransporter wordt door ons op maat gemaakt, op basis van uw wensen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het beste voertuig voor uw werkzaamheden. Er zit natuurlijk een verschil tussen het gewicht van een autotransporter, ook wel een oprijwagen genoemd. U kunt bij ons autotransporters met een draagkracht tot 3.500 kg kopen, maar ook een zwaardere autotransporter vanaf 3.500 kg is bij ons mogelijk, waardoor u altijd de juiste oprijwagen heeft. Bij Berg Oprijwagens B.V. zorgen we ervoor dat, waar mogelijk, ieder voertuig aan uw wensen voldoet. Zo is het ook mogelijk om een oprijbak op maat te maken en een aanhanger te combineren met een oprijwagen. Bekijk ons werk en doe inspiratie op over de mogelijkheden.

Bespreek de mogelijkheden met onze experts

Wilt u graag autotransporters kopen en wilt u deze op maat laten maken? Of wilt u gebruikmaken van een van onze andere diensten, zoals het ombouwen van uw middenas? Bel dan naar 06-44294466 en bespreek de mogelijkheden met een van onze experts of stuur een e-mail naar info@oprijwagensbv.nl. Via deze weg kunt u ook eenvoudig een offerte aanvragen.