Autotransporters

Heeft u een vervoers- of bouwbedrijf en wilt u graag een oprijwagen laten bouwen? Berg Oprijwagens B.V. in Beneden-Leeuwen, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken en de verkoop van klantgerichte oprijwagens van 3.500 kg met een maximaal totale massa van 50 ton. Bij ons vindt u altijd de juiste oplossing voor uw bouwproject.

Lees meer

oprijwagens bouw

Wij zorgen voor een op maat gemaakte oprijwagen/autotransporter

Bij ons kunt u diverse soorten autotransporters kopen. Iedere autotransporter wordt door ons op maat gemaakt, op basis van uw wensen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het beste voertuig voor uw werkzaamheden. Er zit natuurlijk een verschil tussen het gewicht van een autotransporter, ook wel een oprijwagen genoemd. U kunt bij ons autotransporters met een draagkracht tot 3.500 kg kopen, maar ook een zwaardere autotransporter vanaf 3.500 kg is bij ons mogelijk, waardoor u altijd de juiste oprijwagen heeft. Bij Berg Oprijwagens B.V. zorgen we ervoor dat, waar mogelijk, ieder voertuig aan uw wensen voldoet. Zo is het ook mogelijk om een oprijbak op maat te maken en een aanhanger te combineren met een oprijwagen. Bekijk ons werk en doe inspiratie op over de mogelijkheden.

 

ONZE DIENSTEN

Tot 3500 KG

Vanaf 3500 KG

OPRIJWAGENS OP MAAT VOOR DE JUISTE PRIJS & KWALITEIT

Bespreek de mogelijkheden met onze experts

Wilt u graag autotransporters kopen en wilt u deze op maat laten maken? Of wilt u gebruikmaken van een van onze andere diensten, zoals het ombouwen van uw middenas? Bel dan naar 06-44294466 en bespreek de mogelijkheden met een van onze experts of stuur een e-mail naar info@oprijwagensbv.nl. Via deze weg kunt u ook eenvoudig een offerte aanvragen.

oprijwagens bouw
Oprijwagens B.V.