Een oprijwagen met laadbrug kopen

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een oprijwagen met laadbrug voor het transport van uw voertuigen? Maak dan gebruik van de expertise en ervaring van Berg Oprijwagens B.V. in Beneden-Leeuwen. Wij zijn gespecialiseerd in groot vervoer, waaronder de verkoop van laadbruggen. U kunt bij ons dan ook altijd terecht voor een oprijwagen met laadbrug die aangepast kan worden op basis van uw wensen. U bent bij ons te allen tijde verzekerd van de juiste transportoplossing voor uw bedrijf.

Lees meer

Een op maat gemaakte oprijwagen met laadbrug

Wanneer u voor uw werkzaamheden regelmatig voertuigen vervoert, is een oprijwagen met laadbrug onmisbaar. Voor de verkoop van hydraulische laadbruggen kunt u bij ons terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in onder andere open laadbakken en hydraulische laadbruggen voor oprijwagens en diepladers van 3.500 kg met een draagvermogen van maar liefst 50 ton. Bij ons vindt u dan ook altijd wel geschikte laadbruggen in de verkoop. Indien gewenst maken we deze op maat, zodat deze aan al uw wensen voldoen waardoor u uw werkzaamheden succesvol af kunt ronden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de volgende voertuigen:

ONZE DIENSTEN

Autotransporters

Machinetransporters

Laadbruggen

Vraag eenvoudig een offerte aan

Heeft u een oprijwagen met laadbrug nodig voor het vervoeren van machines voor de landbouw? Neem dan contact met ons op en vraag naar de laadbruggen die bij ons in de verkoop staan. U ontvangt de nodige informatie en kunt eenvoudig uw wensen doorgeven. Hiervoor belt u naar 06-44294466. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen door het sturen van een e-mail naar info@oprijwagensbv.nl.

oprijwagen laten bouwen

OPRIJWAGENS OP MAAT VOOR DE JUISTE PRIJS & KWALITEIT

oprijwagen laten bouwen

 

  • Draagkracht tot 3.500 kg
  • Draagkracht vanaf 3.500 kg
  • Op maat gemaakt
  • Ombouwen van midden as

Lees meer

ONZE PROJECTEN

Bekijk al onze projecten

Oprijwagens B.V.