Een geschikte oprijwagen voor de landbouw

Berg Oprijwagens B.V. in Tiel, is gespecialiseerd in groot vervoer, zoals een oprijwagen voor de landbouw. Wanneer u als bedrijf het vervoer verzorgt van landbouwmachines, heeft u hier natuurlijk de juiste middelen voor nodig. Bij ons kunt u te allen tijde terecht voor oprijwagens van 3.500 kg die een massa van maximaal 50 ton kunnen dragen.

landbouw oprijwagen

Een op maat gemaakte oprijwagen voor het vervoeren van machines voor de landbouw

Met een op maat gemaakte oprijwagen weet u zeker dat iedere machine voor de landbouw heel aankomt op de plek van bestemming. Veel vervoers- en bouwbedrijven maken gebruik van onze klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. U geeft aan wat u voor ogen heeft en wij passen de oprijwagen dusdanig aan dat u machines, voor bijvoorbeeld de landbouw, snel en veilig kunt vervoeren. Daarnaast leveren we ook diverse onderdelen, zoals lieren, vastzetblokken en laadbruggen. In ons aanbod hebben we ook verschillende oprijbakken te koop staan, die ook aan te passen zijn naar uw wensen.

ONZE PROJECTEN

Bekijk al onze projecten

oprijwagen laten bouwen

Dien een aanvraag in of vraag een offerte aan

Het vervoeren van machines moet secuur en veilig plaatsvinden. Voor machines voor de landbouw is een oprijwagen van Berg Oprijwagens B.V. uitermate geschikt. Heeft u interesse in een van onze oprijwagens? Voor een indienen van een aanvraag of een op maat gemaakte offerte belt u 06-44294466, stuurt u een e-mail naar info@oprijwagensbv.nl of vult u ons contactformulier in.

  • Oprijwagens op maat
  • Wij verzorgen de keuringspapieren
  • Persoonlijke klantgerichte service

Lees meer

OPRIJWAGENS OP MAAT VOOR DE JUISTE PRIJS & KWALITEIT

Oprijwagens B.V.